חידוש סיסמה
בחר סיסמה חדשה שניתן לזכור בקלות אך גם אחת שקשה לנחש; עליה להכיל 8 תווים לפחות ולכלול ספרות, אותיות גדולות או קטנות באנגלית או בעברית; באפשרותך להשתמש גם בתווים מיוחדים.
הכתבים מסקרים את פעילותו של צה"ל על יחידותיו, מפקדיו וחייליו לאתר צה"ל הרשמי.
הכתבים הצבאיים מסקרים את פעילותו של צה"ל על יחידותיו, מפקדיו וחייליו לאתר צה"ל הרשמי. במסגרת תפקידם הם יוצאים לשטח, מסקרים אירועים ופעילויות מיוחדות, מצטרפים לתרגילים, מקיימים ראיינות עם חיילים וקצינים בצבא וכותבים כתבות באופן שוטף ומקצועי.
פרופיל 25 ומעלה, דפ"ר 70 ומעלה ומעבר מיון קדם צבאי בהצלחה. התפקיד אינו פתוח עבור בנים המיועדים ללחימה.
טירונות 02 וכ-8 שבועות של קורס הכשרה.
יחידה פתוחה במרכז הארץ.
ראיונות ומבחנים תעסוקתיים ותהליך של סיווג בטחוני. התהליך אורך כמספר חודשים.
-
השיבוץ לתפקיד נקבע לפי מכלול הנתונים האישיים שלכם, העדפותיכם, שיקולים מקצועיים וצרכי הצבא. ייתכנו שינויים בתנאי הקבלה שמופיעים כאן ובשיקולים הנוספים שבאים לידי ביטוי במעמד בחינת המועמדות שלכם לתפקיד. למתאימים מביניכם תינתן אפשרות קידום למסלולי הדרכה, פיקוד וקצונה.
ניסיון לאזרחות
קורס